Samba Juwing

paran nir lulut
mangaran rahina wengi
sanetya neng satmata

jro setyaning driya
kusuma giyantipura
setyan putra dwarawati

(Ki Nartosabdo)

2 thoughts on “Samba Juwing

  1. paran=kepriye
    nir=ilang
    lulut=raket
    sanetya=tansah
    satmata=telenging paningal
    mangaran=ngarep-arep, angenteni
    rahinawengi= rina lan wengi
    jro setyaning driya=ubayane, tekate, antebe
    kusama giyantipura= raja putri giyantipura
    setyan=semayan, janji
    putra dwarawati=samba

  2. Jangka kang unine mbudidaya, tumuju angumarakke keraketane rasa antarane kusama giyantipura lan raja putra dwarawati iku mapan wus dikeparengake dening dewa, kudu ora bisa langgeng yen ta kabeh mau nindaake kang singlar saka angger ugering kautaman.

Tinggalkan Komentar

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s